Gastenboek

We zijn inderdaad zaterdag terug gekomen na een heerlijke week in Stella Polare. We vonden de ligging geweldig, heerlijk rustig en dat prachtige uitzicht. We hebben genoten van telkens veranderende luchten en zonsondergangen. Het weer was eerst wat wisselvallig, ook stormachtig, maar later lekker zonnig en zelfs vrij warm. We hebben elke dag de open haard gestookt, lekker warm De zorg van Guiseppe en Anna was geweldig, we werden voorzien van wijn, aardappels en uien, allemaal eigen oogst en de limoncello lag gekoeld klaar. Enige minpunt was dat we te weinig tijd hadden, een week is tekort om en te luieren en van het huis te genieten en te lezen en te wandelen en ook nog alles in de omgeving te zien wat op ons lijstje stond. Napels is daarom afgevallen. Wel gewandeld, heen en terug, naar Praiano en naar Positano. Kortom, voor ons was het een uitermate geschikte plek. We kunnen ons voorstellen dat de loopafstand naar het huis voor sommige mensen een belemmering kan zijn, ligt er aan wat je wilt doen. Wij hebben genoten van de wandeling en de prachtige omgeving.

Wij hebben een schitterende vakantie gehad. Het weer was wat minder maar we hebben ontzettend genoten. Wat een prachtige natuur. Ook het huisje was prima. Al met al een geslaagde vakantie. We zullen zeker een keer terug gaan.

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De week is voorbij gevlogen. De natuur was geweldig. Ik heb zelden zo'n mooie omgeving gezien. Veel gewandeld en dorpen in de omgeving bezocht. Heerlijk gegeten in allerlei restaurantjes. Het huisje was perfect. Ruim, prachtig uitzicht en heerlijke bedden. De eigenaars waren heel vriendelijk en gastvrij. Kortom we hebben van de vakantie genoten en willen u nogmaals bedanken voor alle informatie die u ons voor onze vakantie heeft doen toekomen.

We hebben inderdaad een onvergetelijk mooie vakantie gehad. Wat een schitterende plek. We hadden heerlijk wandelweer met veel zon. Zeker een plek om naar terug te gaan.
 

We hebben het heel leuk gehad in Stella Polare! Mooi huis, prachtig uitzicht en volop wandelmogelijkheden.
Je moet af en toe wel trappen lopen! Anna en Guiseppe zijn ook heel erg aardig. We kregen aardappelen, druiven e.d. en mochten zelfs een weekje langer blijven omdat ze vonden dat we slecht weer hadden gehad.
Een dag regen en een nacht waaide het heel hard; wij hebben er niet echt last van gehad hoor. Helaas moesten we weer aan het werk, want een weekje langer hadden we wel leuk gevonden. We komen zeker nog een keertje terug.