"La Dea della Stella Polare"

Idyllisch gelegen vakantiehuis in de bergen van de Amalfiekust.

Een adembenemend panoramisch uitzicht over de Middelandse Zee en Capri, een ongekende rust en een prachtige natuur.

De plek om volledig tot rust te komen, ideaal voor de (geoefende) wandelaar.

  

Vakantiewoning gelegen tegen de berghelling van Praiano aan de Amalfiekust. Deze woning is alleen bereikbaar via een bergpad. De bagage en eventuele boodschappen zullen op de rug van het paard Jimmy naar het huisje gebracht worden. Onderweg er naar toe kunt u genieten van de diverse adembenemende vergezichten. Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren aan het begin van het bergpad. De afstand is ca 600m en je loopt er ongeveer 20 minuten op. Bij aankomst in het dorp zal de gastvrouw die een aardig woordje Engels spreekt u ophalen en begeleiden naar het huis.

Indeling: Ruime woon/eetkeuken, 2 slaapkamers (1 dubbelbed en 3 een persoonsbedden), douche met toilet en wastafel, badkamer met 2e toilet, bidet en wastafel, hal, ruim balkon met zeezicht, tuintje met barbecue en een kleine vijverpartij.  Het huis is van diverse comfort voorzien; centrale verwarming, TV, koud en warmwater, wasmachine, openhaard, EHBO kastje, barbecue, koelkast met diepvries, gascomfort en oven.

Linnegoed is aanwezig. Bij ontvangst is er beperkte voedselvoorraad als pasta en suiker aanwezig. Geadviseerd wordt, voor aankomst, de eerste boodschappen te doen zodat deze meegenomen kunnen worden door het paard. In het dorpje met een gezellig pleintje zijn diverse winkeltjes aanwezig. Water in het huisje is drinkbaar.

Veiligheid: De omgeving is rustig en zeer betrouwbaar waar je op je gemak en veilig voelt. In de buurt van het huis staat een lantaarnpaal die s avonds voor de verlichting in de omgeving zorgt. Het huis is voorzien een kluisje. Maar u zult merken dat u dit niet echt nodig heeft. De eigenaar(esse) woont aan het begin van het bergpad en zijn snel ter plekke mocht dat nodig zijn.

La Dea della stella Polare
Ca.15 jaar geleden is de eigenaar in zn eentje begonnen met het opknappen/renoveren van deze woning die hij van zijn familie heeft gerfd. Alle materialen en gereedschappen heeft hij te voet en met behulp van een ezel en paard, naar het huis gebracht. Kozijnen, stenen dorpels en lateien zelfs op zijn schouders. De 58 pilaren van de balustrade heeft hij ter plekke gegoten. Per dag maximaal n. De plavuizen vloer met ingelegd mozaek, een mooi bewerkt plafond met ronde hoeken en een woonkamer met  een openhaard tonen een stukje vakmanschap. Het resultaat liegt er niet om. Zoals gezegd een pracht van een huis in een adembenemende omgeving.