"Cerasella"

Idyllisch gelegen vakantiehuis in de bergen van de Amalfiekust.

Een adembenemend panoramisch uitzicht over Positano, een ongekende rust en een prachtige natuur.

De plek om volledig tot rust te komen, ideaal voor de (geoefende) wandelaar.

   

Het appartement heeft een leef/woon keuken. Er is een slaapkamer met een dubbelbed en een eenpersoons bed met uitzicht over de Middelandse-Zee. De ruime doucheruimte is voorzien van toilet, bidet en wastafel.

Het huis is van de nodige comfort voorzien; centrale verwarming, TV, koud en warmwater, wasmachine, openhaard, barbecue, koelkast met diepvries, gaskomfoor en elektrische oven.

Linnegoed is aanwezig alsmede enkele levensmiddelen als pasta, koffie en suiker en verse kruiden, aardappelen, fruit en groenten uit de moestuin. Geadviseerd wordt, voor aankomst, de eerste boodschappen te doen zodat deze meegenomen kunnen worden door het paard. In het dorpje met een gezellig pleintje zijn diverse winkeltjes aanwezig.

Bij aankomst in het dorp zal de gastheer en/of gastvrouw die een aardig woordje engels spreekt u ophalen en begeleiden naar het huis.

"Cerasella" is een appartement opgeknapt in de ouderlijke woning van de eigenaar. Het pand verkeert in een zo'n authentieke mogelijke staat, midden op hun landgoed tegen de bergen op ca 1ha grond.

Dit prachtig appartement met een uitzicht over de Middelandse-Zee met de plaatsen Praiano, Positano en het eiland Capri.
Het ligt in het midden van een uitgestrekt wandelgebied. De uitzonderlijker rust met af en toe het geronk van een boot en de kerkklok onder in het dal geeft je het gevoel een te zijn met de natuur.

Jimmy het paard dat uw bagage naar het appartement heeft gebracht, loopt vrij in de omgeving en zorgt ervoor dat het onkruid niet te hoog wordt. Dit uiteraard onder het toezicht van il padre Gennardo de vader van eigenaar Giuseppe.