"Afrodite"

Idyllisch gelegen vakantiehuis in de bergen van de Amalfiekust.

Een adembenemend panoramisch uitzicht over Praiano, een ongekende rust en een prachtige natuur.

De plek om volledig tot rust te komen, ideaal voor de (geoefende) wandelaar.

    

 "Afrodite" is een gerenoveerd huisje van de zus van de eigenaar. Het pand verkeert in een zo'n authentieke mogelijke staat, midden op hun landgoed tegen de bergen op ca 1ha grond. Dit appartement en heeft een ruime leefkeuken, en twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed plus een slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden.

Dit appartement met een prachtig uitzicht over de Middelandse-Zee het plaatsje Praiano en het eiland Capri. Het ligt in het midden van een uitgestrekt wandelgebied.

De uitzonderlijker rust met af en toe het geronk van een boot en de kerkklok onder in het dal geeft je het gevoel een te zijn met de natuur.

Het huis is van diverse comfort voorzien; centrale verwarming, koud en warmwater en koelkast, keukenblokje met kookplaat.

Linnegoed is aanwezig. Bij ontvangst is er beperkte voedselvoorraad als pasta, koffie zout en suiker aanwezig. Geadviseerd wordt, voor aankomst, de eerste boodschappen te doen zodat deze meegenomen kunnen worden door het paard. In het dorpje met een gezellig pleintje zijn diverse winkeltjes aanwezig.

Bij aankomst in het dorp zal de gastheer en/of gastvrouw die een aardig woordje Engels spreekt u ophalen en begeleiden naar het huis.