Gastenboek

Juni Theo en Mieke uit Elst

Beste Rita,  

Wij geven graag een goede beoordeling voor de prima overnachting,

Op onze wandeling langs de GR5 route was ' Les trois poulets' voor ons een een heerlijk thuis, met bijzonder vriendelijke ontvangst en verzorging. Een prachtig tuinterras, een heerlijke rustige slaapkamer en een uitgebreid en vers ontbijt hebben ons weer gesterkt voor de verdere wandeling. Warm aanbevolen!

Met vriendelijke groet,
Theo en Mieke
 

Juni, Ria en Sjaak

Hoi Rita en Jos, 

We hebben ontzettend genoten van jullie B&B. Het ontbijt was erg lekker. De omgeving is prachtig, stadje gezellig en genoeg vertier in de omgeving.
Toch wat puntjes misschien ter verbetering van de service naar de gasten:
Een prullenbak in de kamer en in het toilet.In de badkamer wat grotere handdoeken ( thuis gebruiken we wel badhanddoeken en dat mis je dan wel). Gelegenheid op de kamer om koffie/thee te maken.
Jammer dat er geen radio/tv was. 

Het waren voor ons geen onoverkomelijke dingen maar voor andere gasten misschien wel. 
Een fijn weekend en hartelijke groeten van
 

Ria en Sjaak

Beste Ria en Sjaak, bedankt voor jullie tips, we hebben het meteen opgepakt, alleen de TV moet nog ff wachten, misschien iets voor het najaar.

27 mei, vriendelijke gasten uit Alphen a/d Rijn

Beste Rita en Jos,

Het verblijf bij B en B Les Trois Poulets was super.
Zijn door jullie gastvrij ontvangen.
Kamer en sanitair zeer goed.
Ontbijt goed verzorgd en jullie hadden echt aan alles gedacht.

Rita en Jos nogmaals bedankt.

 

17 mei, Ger & Thea uit Zaandam

Beste Rita en Jos,
Voor het Pinksterweekend telefonisch twee dagen de B&B Les Trois Poulets  besproken, eerste contact per telefoon verliep al bijzonder prettig en de kamer was nog beschikbaar. Onze aankomst was iets verlaat , was geen enkel probleem en toen we er waren werd er meteen gevraagd of we nog koffie of wat anders wilden drinken, heel attent. Kamer zag er prima uit, badkamer op de hal en toilet beneden, beide voor privégebruik, niets op aan te merken, pantoffels en badjas lagen klaar. Volgende dag genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt, tafel was gedekt in de huiskamer maar de gastvrouw trok zich discreet terug zodat we ongestoord konden genieten van al het lekkers. Voor de tweede dag hetzelfde verhaal, na het ontbijt nog mogen genieten van het lekkere  weer op het terras in de mooie tuin en daar boeiende gesprekken gevoerd met Rita en Jos. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar en voor Rita en Jos een dikke pluim, aardige en lieve mensen met een oog voor detail! 

 

11 mei 2013, Van Caroline en Jan uit Berlicum.

Begin mei hebben wij enkele dagen gelogeerd in Les Trois Poulets.
Een gastvrij onthaal door de familie Harrewijn.
Met een Kingsize ontbijt, waar een vers eitje van een van de 3 kippen natuurlijk niet ontbrak.
Een geweldig fietsgebied begint direct aan de deur, het land van Herve en de Voerstreek nodigen uit om inspanning en ontspanning te verenigen.

We voelden ons echt verwend!
Dank daarvoor.